June 13, 2018

ДРАГИ КЛИЕНТИ!

КЛАРИСА БАЛКАН организира OPEN DAY  за да ве запознае со новитетите кои директно пристигнаа од Италија.

На ден 24.06.2018 година (недела) со почеток во 17 h во хотел/ресторан АМОР Кочани, учествувајте, надоградете се со знаење и искуство и стекнете цертифи...

June 12, 2018

ПОЧИТУВАНИ КЛИЕНТИ⚠️
Караванот на КЕМОН ОДИ ПОНАТАМУ‼️
📌На 19 јуни (вторник) Во Тетово со почеток во 10 часот во салонот Stilu

ete Luks тимот на КЕМОН ве очекува за да ви ги презентира новитетите што се тренд во светот.
⚠️LOOK AND LEARN⚠️
📌Гледај и Надогради се со нов...