Clarissa Balkan Beauty for everyone...

 

We strongly believe in beauty and that's why we are in this business for more than 35 Years, not many companies can boast this kind of goal. We use the slogan "Beauty For Everyone" because we believe that every woman deserve to be beautiful and have her high quality cosmetic at home or in her favourite beauty saloon. Our products are designed in Italy and Produced in the EU because we believe in the quality as a strong point of our company. Clarissa Balkan want to thank every woman and want to make every woman Special , maybe for your wedding or for your special party!.

We have a lot of training session divided by Degree of experience that are waiting for you!. You will have the chance to learn from the best Nail and Make up Artists in the world with a very special cost. Come visit us at our store and tell us your story!.

We really would like to thank you for your Time and Business.

Клариса Балкан Убавина за сите ...


Ние силно веруваме во убавината и ни е причината зошто сме во овој бизнис за повеќе од 35 години, не многу компании може да се пофалат на овој вид на целта. Ние го користиме слоганот
Beauty For Everyone, бидејќи веруваме дека секоја жена заслужува да биде убава и да има висок квалитет на козметика кај неа дома или во нејзиниот омилени салон за убавина. Нашите производи се дизајнирани и произведени во Италија во ЕУ, бидејќи ние веруваме во квалитетот, како силна точка на нашата компанија. Клариса Балкан им се заблагодарува на секоја жена што ги користува Клариса Производите можеби за вашата свадба или за специјална забава!.

Имаме голем број на обуки поделено со степен на искуство, што ве чекат!. Ќе имате можност да учете од најдобрите нокти и шминкери уметници во светот, со многу специјални понуди. Ајде да не посетите во нашата продавница и да ни кажете вашата приказна!.


Ние навистина би сакале да ви се заблагодарам за вашето време и бизнис.


 

Clarissa Balkan:

Za Nas

Newsletter

Kontakt

Blog

Pratete ne:

  • Facebook - Bianco Circle
  • Instagram - Bianco Circle
  • YouTube - Bianco Circle

Magacin|Akademija: 

(+389) 033 277 078

Akademija|Rezervacii:

Copyright(C) 2019/2020 Clarissa Balkan D.o.o