June 13, 2018

Please reload

Post recenti

Love Line - Treatments with love

January 21, 2017

1/1
Please reload

Post in evidenza

KEMON PRESENTACIJA - KAVADARCI

June 11, 2018

‼️КАРАВАНОТ НА КЕМОН П Р О Д О Л Ж У В А‼️
📌12 Јуни (вторник) во Кавадарци
📌Во студио Арт, со почеток во 10 часот
📌Потврдете го вашето присуство во студио Арт
📌Доколку сте заинтересирани за модел ќе ја имате честа да бидете трансформирани со новите трендови на брендот КЕМОН‼️
⚠️LOOK AND LEARN⚠️
📌Гледај и Надогради се со новите техники и пробајте ги производите кои се веќе добро познати низ цел свет.
Нудиме широк спектар на производи, техники, совети и секако добра забава. Дојдете и уверете се‼️
✔️За секој присутен следува подарок.
Stay Tuned‼️
За инфо: 📞 033 612 271 | 033 612 270 | 071 455 297
Емаил: 📧 info@clarissabalkan.com
ТИМОТ НА КЕМОН ВЕ ОЧЕКУВА

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW US
Please reload

ArchiVE
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Clarissa Balkan:

Za Nas

Newsletter

Kontakt

Blog

Pratete ne:

  • Facebook - Bianco Circle
  • Instagram - Bianco Circle
  • YouTube - Bianco Circle

Magacin|Akademija: 

(+389) 033 277 078

Akademija|Rezervacii:

Copyright(C) 2019/2020 Clarissa Balkan D.o.o