June 13, 2018

Please reload

Post recenti

Love Line - Treatments with love

January 21, 2017

1/1
Please reload

Post in evidenza

KEMON PRESENTACIJA - TETOVO

June 12, 2018

ПОЧИТУВАНИ КЛИЕНТИ⚠️
Караванот на КЕМОН ОДИ ПОНАТАМУ‼️
📌На 19 јуни (вторник) Во Тетово со почеток во 10 часот во салонот Stilu

ete Luks тимот на КЕМОН ве очекува за да ви ги презентира новитетите што се тренд во светот.
⚠️LOOK AND LEARN⚠️
📌Гледај и Надогради се со новите техники и пробајте ги производите кои се веќе добро познати низ цел свет.
Нудиме широк спектар на производи, техники, совети и секако добра забава. Дојдете и уверете се‼️
✔️Секој што е заинтересиран нека контактира со 
✔️За секој присутен следува подарок.
Stay Tuned‼️
За инфо: 📞 033 612 270 | 033 612 270 | 071 455 297
Емаил: 📧 info@clarissabalkan.com
ТИМОТ НА КЕМОН ВЕ ОЧЕКУВА

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW US
Please reload

ArchiVE
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Clarissa Balkan:

Za Nas

Newsletter

Kontakt

Blog

Pratete ne:

  • Facebook - Bianco Circle
  • Instagram - Bianco Circle
  • YouTube - Bianco Circle

Magacin|Akademija: 

(+389) 033 277 078

Akademija|Rezervacii:

Copyright(C) 2019/2020 Clarissa Balkan D.o.o