June 13, 2018

Please reload

Post recenti

Love Line - Treatments with love

January 21, 2017

1/1
Please reload

Post in evidenza

ACRYGEL - OPEN DAY

June 13, 2018

ДРАГИ КЛИЕНТИ!

КЛАРИСА БАЛКАН организира OPEN DAY  за да ве запознае со новитетите кои директно пристигнаа од Италија.

На ден 24.06.2018 година (недела) со почеток во 17 h во хотел/ресторан АМОР Кочани, учествувајте, надоградете се со знаење и искуство и стекнете цертификат за работа со новиот акри – гел SUPREMA GEL (GEL + ACRYLIC SYSTEM).

Купете ваучер од 2000 денари и станете учесник на овој настан.

Со ваучерот добивате:

*SUPREMA GEL (GEL + ACRYLIC SYSTEM)

*SUPREMA GEL BRUSH SPATULA

*ШАБЛОНИ ЗА РАБОТА

Покрај работата секако следува и забава и дружење со мал коктел.

За ријавување и подетални информации јавете се на тел. 033 612 270,  033 612 271,  071 455 297

ПОВЕЛЕТЕ ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW US
Please reload

ArchiVE
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Clarissa Balkan:

Za Nas

Newsletter

Kontakt

Blog

Pratete ne:

  • Facebook - Bianco Circle
  • Instagram - Bianco Circle
  • YouTube - Bianco Circle

Magacin|Akademija: 

(+389) 033 277 078

Akademija|Rezervacii:

Copyright(C) 2019/2020 Clarissa Balkan D.o.o